Economie

Ce salariu are o casieriță de la Banca Transilvania? Cât câștigă angajații sucursalelor BRD?

Banca Transilvania oferă salarii foarte atrăgătoare angajaților săi, tocmai de aceea reușește să se bucure anual de cele mai bune rezultate. Nici angajații de la BRD nu suferă din cauza banilor, având parte de un tratament special din partea angajatorilor. Iată câți bani câștigă pe lună o casieriță de la BT, cu tot cu bonusurile aferente.

Salariile angajaților unei bănci diferă în funcție de multe contexte, printre care se numără și experiența pe care fiecare o are. În funcție de sucursală și de directorul local, se pot stabili salarii pentru fiecare persoană în parte, precum și diverse beneficii pe care toți le-ar putea primi.

Cât câștigă o casieriță de la Banca Transilvania în fiecare lună

Banca Transilvania a devenit una dintre cele mai bine cotate instituții bancare din România în ultimii ani. Aceasta are o mulțime de angajați pe care face tot posibilul să îi mulțumească de fiecare dată. Salariile depășesc, de cele mai multe ori, media, tocmai de aceea din ce în ce mai mulți români caută locuri de muncă în astfel de sucursale.

Salariații Băncii Transilvania pot obține în unele cazuri chiar și 7.000 de lei net pe lună, în afară de bonusurile de performanță care se oferă. Astfel, o casieriță care s-a angajat la BT, ar putea beneficia de un salariu lunar de aproximativ 5.000 de lei net. În afară de acești bani, angajata ar putea să mai primească și sporuri  pentru îndeplinirea obiectivelor setate de 400-600 de lei pe lună, precum și posibilitatea de a beneficia de bonuri de masă și prime de vacanță.

Ce salarii obțin angajații de la BRD

Nici salariații de la BRD nu par să ducă lipsă prea mare de bani, mai ales în momentul în care avansează în grad. Potrivit ultimelor calcule, cel mai mic salariu al unui angajat BRD este de 4.000 de lei, fără bonusuri, obținut de un Analist. Imediat după el urmează salariul unui QA Automation Engineer, în valoare de aproximativ 4.500 de lei lunar. Printre cele mai mari salarii ale angajaților de la BRD se numără cel al unui Master Data Specialist, care obține, în medie, 5.000 de lei pe lună și 600 de lei bonus de performanță, dar și cel al unui Consilier contact center, care ar putea ajunge la 5.700 de lei, dintre care 400 de lei reprezentând bonusul lunar pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button