Social

Ce au descoperit inspectorii la LIDL: Pepeni putreziți din care curgeau lichide urât mirositoare

Un magazin Lidl din Vaslui a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce inspectorii sanitari au găsit pepeni putreziţi din care ieşea o spumă urât mirositoare.

În urma controlului, s-au retras de la comercializare peste 350 de kilograme de pepeni, iar magazinul a primit o amendă uriaşă.

Au fost controale de amploare la cel mai mare magazin LIDL din Vaslui, după ce mai mulţi clienţi au făcut sesizări la DSVSA.

“La o sesizare venită din partea unor clienți, o echipă de inspectori a descins în magazinul Lidl de la intrarea în Vaslui și au depistat un lot de pepeni putreziți, cu spumozități pe suprafața acestora, din care curgeau lichide pe pardoseala magazinului urât mirositoare.

Am decis confiscarea întregii cantități de 350 de kg de pepene și am dispus igienizarea locului unde erau depozitați, fiindcă există pericolul răspândirii de bacterii urât mirositoare. Am dispus, totodată, amendarea magazinului cu suma de 10.000 de lei și le-am trasat o serie de recomandări pentru a preîntâmpina astfel de situații.

În toată această perioadă noi vom intesifica controalele. Ați văzut și ieri situația unor fabrici de pâine, unde am descoperit pâine mucegăită pregătită să reintre în producție”, a spus Mihai Ponea, directorul de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vaslui

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button