Știrile 60m.RO

Caravana Medicală AUR, bucuria românilor uitați de stat

Caravana Medicală AUR a început anul 2024 cu forțe proaspete: serviciile medicale gratuite au ajuns în 4 județe, unde oamenii abia așteptau să stea de vorbă cu doctorii. 

În mai puțin de o lună, voluntarii Spitalului Mobil au ajutat aproape 2.500 de pacienți, dintre care, aproape 600 au fost numai la Brașov, săptămâna trecută. 

„Am avut o activitate intensă, cazuri diverse, de la afecțiuni cardiace, la afecțiuni hematologice, am avut consultații foarte multe pe toate dintre cabinetele pe care le avem la dispoziție, continuăm cu un efectiv complet”, a declarat un medic voluntar. 

Caravana Medicală își continuă traseul în țară de săptămâna viitoare. Luni va ajunge în județul Mureș, gata să sară în ajutorul tuturor celor care au nevoie. Le reamintim oamenilor că Spitalul Mobil le pune la dispoziție servicii medicale de calitate, de la analize de sânge, EKG, consultații oftalmologice, ecografii și până la consultații stomatologice.

1.    Datorită Caravanei Medicale, localnicii din 3 județe au beneficiat, de la începutul anului 2024 și până acum, de analize de sânge, EKG, consultații oftalmologice, ecografii și consultații stomatologice.
2.    Caravana Medicală a încheiat misiunea în județul Brașov cu aproape 600 de oameni consultați în câteva zile
3.    Oamenii povestesc deseori că nu au mai ajuns la doctor de ani de zile, și dau vina pe statul român pentru că este nepăsător și ignorant față de nevoile oamenilor de rând. Pacienții au mulțumit de nenumărate ori doctorilor pentru că i-au consultat

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button