Politică

Candidatura lui Mircea Geoană are legătură cu Florian Coldea. Campania sa e finanțată cu banii negri ai infractorilor din Grupul Monaco

Legăturile lui Mircea Geoană cu Staul Paralel sunt din ce în ce mai pronunțate, după ce al doilea om în NATO are o campanie electorală agresivă, dar nu se știe cine plătește pentru ea. Cel care s-a culcat președinte în seara alegerilor din 2009, încă trăiește cu impresia că o anumită conspirație i-a luat dreptul de a conduce România. Aceste lucruri, după ce Geoană s-a văzut cu oameni de afaceri controversați, a mers în săptămâna alegerilor la Moscova, iar Traian Băsescu anunța că are o înregistrare compromițătoare cu acesta. 

Dosarul Generalilor Coldea și Dumbravă de la DNA ar putea să arunce în aer candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale. Secretarul adjunct al NATO este într-o campanie agresivă pentru a obține conducerea România, dar nu se știe cine plătește pentru ea. Surse apropiate de Mircea Geoană susțin că banii pe care îi folosește în campania electorală provin de la oamenii de afaceri controversați care fac parte din așa-numitul grup de la Monaco.

Mircea Geoană crede în continuare că alegerile rezidențiale din 2009 au fost fraudate la ordinul lui Traian Băsescu. În acest context, generalul Dumitru Iliescu a declarat în exclusivitate că fostul președinte al PSD își schimbase atitudinea între turul I și turul al II, după ce mai multe personaje au intrat în staful de campanie, sugerând că în echipa acestuia s-ar fi infiltrat oameni care acționau împotriva intereselor PSD.

Aceste dezvăluiri vin în contextul în care fotografia cu Mircea Geoană alături de politicieni cu probleme penale îl urmărește în continuare.

Mai mult, Traian Băsescu a dezvăluit că avea o înregistrare compromițătoare cu Geoană, dar și vizitele acestuia la Moscova. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button