InternaționalȘtirile 60m.RO

Când va avea loc Untold 2021. Ce transmit organizatorii evenimentului

Organizatorii festivalului Untold din Cluj anunță că ediția din 2021 va avea loc în perioadă 5-8 august. Ei spun că evenimentul va putea fi organizat în format fizic datorită apariției vaccinului anti-Covid, dar și dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

Reamintim că biletele de la ediția din 2020, anulată din cauza pandemiei, pot fi folosite pentru anul viitor. De altfel, organizatorii anunță că peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD.

”Reprezentanții UNTOLD, alături de alți organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiții. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregătește pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiștii preferați”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

 » Citește mai multe despre această știre aici.

Back to top button