Politică

Când avem o situație de urgență îl căutăm pe Iohannis și pe Arafat prin Chile

Președintele Klaus Iohannis și slugile sistemului, precum Raed Arafat, au devenit extrem de ridicole pe finalul de mandat al mult prea odihnitului de la Cotroceni. Toată activitatea președintelui Klaus Iohannis aduce mai degrabă a agenție de turism, iar slugile Aurescu, Arafat și Pahonțu (șeful SPP) încearcă să îi facă pe plac dulapului plimbător în aeronave de lux.

Am un dinte pentru aceste personaje sinistre ale politicii românești, însă afirmațiile celor menționați confirmă încă o dată că sunt rupți de realitatea românească și de tot ce se întâmplă în lume.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a vizitat Serviciul Naţional de Prevenire şi Răspuns la Dezastre din Chile, în cadrul vizitei pe care o face alături de preşedintele Klaus Iohannis. 

”După semnarea acordului de colaborare între DSU şi Serviciul Naţional de Prevenire şi Răspuns la Dezastre din Chile, şeful DSU a efectuat o vizită la sediul din Santiago de Chile unde s-a întâlnit cu directorul acestuia, Álvaro Hormazábal. În cadrul discuţiilor s-au stabilit modalităţile în care acordul urmează a fi implementat”, a transmis, duminică, DSU, într-o postare pe pagina de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button