Politică

Budăi, despre majorarea salariilor bugetarilor: Și salariații de la stat au fost afectați de prețurile mari

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat la Digi24 de ce se majorează salariile angajaților de la stat. El a spus că și bugetarii, ca și angajații din mediul privat, sunt cetățeni români și au fost afectați de prețurile mărite.

Întrebat care este impactul bugetar pentru aceste majorări salariale, ministrul Muncii a spus că este vorba de puțin peste 2 miliarde până la sfârșit de an.

„Impactul la leuț îl putem afla după prima lună de plată, mai sunt posturi vacante neocupate Ministrul Muncii a subliniat referitor la majorarea salariilor de la stat că nu e constructiv pentru societate sa punem categorii de cetățeni contra altora. Marcel Ciolacu a vorbit când a spus despre banii de la buget să îi cheltuim cu atenție când ne referim la măsuri compensatorii în energie și să venim și cu alte soluții. Marcel Ciolacu a spus că în acest moment lucrăm la un alt pachet cu măsuri sociale și economice. Și salariații de la stat, ca și cei de la privat, sunt cetățeni români. Și ei au fost afectați de aceste majorări de prețuri”, a declarat Marius Budăi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button