Politică

Budăi crește pensiile zilnic

Ministrul Muncii, Marius Budăi, poate concura cu brio la concursul ”cel mai mincinos ministru al guvernului Ciucă-Ciolacu. În fiecare zi Budăi ne spune că vor crește pensiile. Budăi anunță că a schimbat becurile și prizele pe la minister, în curând poate ne spune că a făcut economie pentru cei 100 de lei care îi promite zilnic la pensia minimă.

“Ultima discuţie pe care am avut-o în coaliţie şi aţi văzut şi dumneavoastră co-preşedinţii coaliţiei, cei doi preşedinţi ai celor mai mari partide şi mă refer la Marcel Ciolacu şi la premierul României au spus foarte clar că de la 1 ianuarie pensiile vor creşte. (…) am ajuns la concluzia că pensiile ar trebui să crească de la 1 ianuarie cu cel puţin 10%. În coaliţie şi în gândirea noastră poate ar trebui mai mult, dar trebuie să avem un echilibru în a sprijini şi mediul de afaceri şi să facem un echilibru între măsurile care vin în sprijinul mediului de afaceri, măsurile economice şi între tot ceea ce înseamnă pachetele sociale”, a declarat Marius Budăi, la Antena 3.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button