Politică

Boloș minte în legătură cu cerealele din Ucraina! Ce spun fermierii

Marcel Boloș a încercat să îi păcălească astăzi pe fermieri la negocieri în legătură cu cerealele din Ucraina care intră nestingherit la noi în țară. ”Va fi introdus sigiliul electronic al mărfurilor”, a declarat duminică ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, la finalul discuţiilor cu transportatorii şi fermierii.

„Acestea sunt măsuri care ţin de un mai bun management organizat la nivelul nostru (…), pentru că într-adevăr dumnealor s-au plâns pe bună dreptate. Aici le dăm dreptate pentru că trebuie noi să înăsprim toate aceste măsuri care ţin de tranzitarea României şi nu întâmplător introducem sigiliul electronic al mărfurilor. Sunt 2.000 de sigilii pe care avem în intenţie să le achiziţionăm şi care sper eu cu data de 1 iulie să le putem avea operaţionale”, a spus Boloş, la finalul discuţiilor cu transportatorii şi fermierii.

Fermierii spun că Marcel Boloș este rupt de realitate deoarece în țară intră peste 10 mii de camioane pe zi din Ucraina, fapt confirmat și de Dănuț Andruș.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button