Politică

Bodyguardul Dianei Șoșoacă este mâna dreaptă a interlopului Mircea Nebunu

Un bărbat care pare să fie garda de corp a Dianei Șoșoacă are legături strânse cu unii dintre cei mai periculoși lideri interlopi din țară. Individul care pozează lipit de senatoare este unul dintre oamenii de bază ai grupării criminale conduse de Mircea Nebunu și frații săi.

Aflată în vizorul polițiștilor după ce s-a pozat în timp ce era călare pe o motocicletă a Poliției Rutiere, în scop electoral, Diana Șoșoacă nu s-a ferit să se expună și alături de un cunoscut interlop, care pare să fie chiar bodyguardul ei.

Bărbatul este cunoscut în mediile infracționale sub numele de Alex Lux. Totodată, acesta nu se ferește să publice pe contul său de Facebook imagini în care apare alături de fostul lider al grupării Sportivilor, Mircea Băluș, zis Mircea Nebunu, și de fratele acestuia, Valentin, alias Vali Nebunu.

Frații Nebunu fugiseră din România pentru a scăpa de închisoare. Stabilit în Italia, Mircea Nebunu ar fi reușit să-și pună pe picioare, în exil, o nouă grupare specializată în colectarea de taxe de protecție de la alți infractori români, care operează pe teritoriul Italiei.

Alex Lux a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii în care apare alături de Mircea Nebunu și de frații acestuia, pe care îi numește „puterea lui”.

Alex Lux s-a pozat cu pistolul pe noptieră

Totodată, pentru a demonstra că este un infractor care trăiește cu adevărat periculos, omul Dianei Șoșoacă s-a fotografiat în camera unui hotel de lux de pe litoralul românesc în așa fel încât în imagine să surprindă și faptul că are pe noptieră un pistol, un teanc de bani format din bancnote de 100 și 200 de lei, dar și un telefon model vechi, cu taste, din cele folosite, de obicei, de infractorii care schimbă des numerele, cu telefoane cu tot.

Mai mult, ca să fie și mai convingător, bărbatul s-a fotografiat în fața unei săli goale de judecată, ca și cum ar avea probleme cu legea.

Surse apropiate mediilor infracționale din Berceni, cartierul general al grupării Sportivilor, au dezvăluit, pentru Gândul, că Alex Lux ar fi făcut parte din eșaloanele inferioare ale organizației care ani la rând a semănat teroare în București și ar fi lucrat la Administrația Domeniul Public Sector 4, fosta „Spații verzi”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button