Politică

Băsescu nu-i dă nicio șansă lui Mircea Geoană la prezidențiale: La vârsta lui, este imatur!

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu spune că Mircea Geoană a fost bătut la toate alegerile şi că nu are şanse la alegerile prezidenţiale. Acesta a comentat la România Tv candidaturile la alegerile prezidenţiale.

„Geoana, la varsta lui, este imatur, este cum a spus un domn foarte inspirat la dumnevoastra in studio, nu este suficient de matur. 

Candidat comun PSD – PNL la prezidentiale? NU cred. Spre deosebire de ei, mi-am facut cariera singur. NU am stat la usa nimanui. Mircea Geoana nu a fost propunerea Romaniei pentru functia de general adj la NATO”, a spus Traian Băsescu la România Tv.

În ce îl privește pe Geoană, Băsescu a spus cu alt prilej că „l-a bătut oriunde l-a prins” și că „pe cont propriu nu va intra în turul 2”.

De ce nu îl votează pe Mircea Geoană

„Este evident că va candida, marea problemă e dacă va găsi un partid pentru că individual, pe cont propriu, nu va reuși să câștige prezidențiale. Nu are mașinăria de partid și nu va intra în turul 2. (…)Pe Mircea Geoană l-am bătut de două ori. O dată la Primăria Capitalei, o dată la prezidențiale, îi știu povestea cum i s-au furat lui alegerile în 2009 pe care o repetă toți cei care au fost împotriva mea. În 2009 era aliniată împotriva mea toată mass-media, excepție B1 TV. Toți erau împotriva mea și nu-și pot explica cum a funcționat criteriul că nimeni nu poate câștiga un război cu prea. Uite că se poate, în 2009 s-a demonstrat că se poate.

Nu avea cum să se fure alegerile în favoarea mea pentru că în secțiile de votare erau toate partidele reprezentate și toate erau împotriva mea, eu aveam unul singur. S-a dovedit că mie mi se furaseră câteva voturi la cele anulate. Deci, povestea asta cu Geoană a câștigat în 2009, pe Geoană l-am bătut cum l-am prins. A fost o greșeală că după ce l-am bătut la Capitală, să-ș bage și la prezidențiale împotriva mea. Nu aș aduce ca argument funcția importantă la NATO până când nu aș avea certitudinea că a fost propus statul român. Nu știu cine l-a propus, dar eu nu l-am propus. Nu cred că a fost propus de o instituție a statului român”, spunea Băsescu cu alt prilej.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button