Știrile 60m.RO

Băsescu, ironic la adresa baronilor PDL: Cred că acum s-au obișnuit că se trag din brătieni

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, continuă ironiile la adresa foștilor săi oameni de partid (vechiul PDL), care acum sunt membrii PNL și aliații PSD. În emisiune la Digi24, Băsescu a comentat că probabil acum foștii săi colegi „s-au obișnuit că se trag din Brătieni”.

„Eu sunt urmaș al lui Petre Roman. N-am avut pretenția să am un pedigree atât de valoros”, a adăugat Băsescu, subliniind că în cazul în care foștii grei ai PDL n-ar fi părăsit corabia, noul partid format de Băsescu ar fi contat mult mai mult pe plan electoral. „Eu nu-i judec. Au avut o opțiune. Mie îmi pare rău că partidul ar fi avut acum un 25% în mod cert”, a afirmat Traian Băsescu.

Reamintim că după ce PNL și PSD au anunțat că vor avea listă comună la alegerile europarlamentare din 9 iunie, Traian Băsescu a lansat o primă ironie: „Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Emil Boc, Vasile Blaga,  Gheorghe Falcă se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica”, a spus Băsescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button