Politică

Baronul Gheorghe Flutur: PNL a terminat cu pomenile electorale

Baronul PDL-ist de la Suceava, Gheorghe Flutur, solicită colegilor de partid o „clarificare doctrinară” a PNL, el susţinând că partidul a neglijat electoratul liberal şi că „nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”.

„Vreau ceva,  cu prietenie să vă spun: discutăm poziţionarea, împreună cu Emil Boc, cu mai mulţi colegi, ne-am alăturat lui Florin Cîţu să-l susţinem pentru că am considerat că asta este soluţia viitoare pentru modernizarea României şi avem foarte multe argumente, dar de la Cluj vreau să transmit un (…) mesaj pentru colegii de la Bucureşti: eu cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi clarifice doctrinar poziţiile. Prea am fugit să ne avem bine cu toată lumea şi cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal”, a afirmat duminică după amiază, la Cluj, Gheorghe Flutur, în faţa delegaţilor şi invitaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene. 

 „Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”, a afirmat Flutur în contextul discuţiei despre mediul privat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button