Barna se vrea președinte! Recunoaște: Șansele sunt mici

Distribuie acest articol!

Vicepremierul Dan Barna, a declarat că momentan nu se gândeşte la o candidatură pentru Preşedinţia României, însă această variantă va fi pe masa de lucru, dacă actualul Guvern va performa. Barna recunoaște însă că șanșele sunt mici din cauza performanțelor guvernului.

”În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest Guvern să treacă România de pandemie şi să o aşeze pe o direcţie de creştere economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa Guvernului, o să vorbim şi de candidaturi, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta avem în faţă Congresul USR PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna la Digi24.

Șansele sun mici din cauza performanțelor Guvernului

”Dacă acest guvern va avea succes, voi fi într-o poziţie în care opţiunea va fi pe masă. Dacă acest guvern din care fac parte şi performanţa mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că şansele de a avea o candidatură credibilă, sunt destul de mici. Şi atunci de asta spun, nu vreau să vorbim de 2024 la momentul acesta pentru că nu doar eu, noi, România, guvernul, coaliţia, mai avem în faţă doi ani în care avem nevoie să se întâmple nişte lucruri importante pentru ţară, după care vorbim şi de candidatura la preşedinţia României”, a declarat Dan Barna.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: