Axa Berlin-Moscova este deranjată de prezența partidului AUR Moldova în campania electorală. Valeriu Munteanu denunță un atac sistematic din partea lui Dodon, Voronin și ex-comunistul Tkaciuk

Distribuie acest articol!

Frica este foarte mare pentru căci A.U.R este un partid deja puternic în Moldova, iar oamenii se vor trezi și vor alege ce este drept și corect pentru binele țării. Valeriu Munteanu atrage atenția asupra atacului sistematic pornit de către Voronin, Dodon și Tkaciuk împotriva partidului AUR.

“Sesizarea pe care a scris-o Tkaciuk este o aberația juridică. Nu se face trimitere la niciun document pe care noi l-am depus la Comisia Electorală Centrală. Curtea de Apel Chișinău a respins ca nefondată solicitarea lui Tkaciuk și l-a trimis la plimbare din parcul central de la Moscova. Juriștii delegați de Kremlin au făcut recurs, iar Curtea Supremă de Justiție, în mod surprinzător, a dat o hotărâre, prin care a reîntors judecarea cauzei de la Curtea Supremă de Justiție la Curtea de Apel. În spatele acestei decizii stau niște argumente penibile, și anume că Judecătorii de la Curtea de Apel, care au dat câștig de cauză partidului AUR, au examinat superficial cauza.

Este clar un semnal de alarmă. Republica Moldova are antecendente complicate în acest sens și ne amintim scoaterea unor concurenți electorali din cursă și chiar anularea alegerilor pentru primarul Municipiul Chișinău. Știind foarte exact că axa Berlin-Moscova este deranjată de prezența partidului AUR în campania electorală.” afirmă Valeriu Munteanu pe Facebook.

Popularitatea și ascensiunea partidului AUR a atras atenția tuturor păpușarilor din Rusia, iar acum, se folosesc de orice pârghie, legală sau nelegală, de a scoate acest partid din cursa alegerilor electorale din 11 Iulie. 


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: