Știrile 60m.RO

Avocatul Piperea: Toţi cei care tac sau nu iau atitudine atunci când legea fundamentală a unei ţări, Constituţia, este atacată şi se doreşte a fi anihilată, sunt părtaşi la distrugerea ţării

Avocatul Gheorghe Piperea scrie, pe Facebook, că toţi cei care tac sau nu iau atitudine atunci când legea fundamentală a unei ţări, Constituţia, este atacată şi se doreşte a fi anihilată, sunt părtaşi la distrugerea ţării.

„Eu sunt într-o pauză auto-impusă de activitate pe feisbuc.

Vă scriu acum și aici pentru că e în mare pericol Constituția. Trebuie să o apărăm, dincolo de orgolii și amărăciunea zilei sau a ultimilor ani.

Dacă vreți să auziți ce am de spus, veniți mâine în Piața Constituției, în fața Parlamentului, la ora 11, pentru a le cere senatorilor să nu voteze legile justiției. Acolo nu voi fi cenzurat, nu voi fi boicotat. Și nici voi. Niciun bou care se crede stăpânul algoritmilor nu ne poate închide gura în offline.

Nu eu sunt organizatorul, să fie clar. Acțiunile programate de mine anul acesta au fost boicotate și, deci, au fost șemi-eșecuri. Sper ca de data asta lumea să fie în stradă, în număr cât mai mare. Dacă tăceți, tăcerea voastră va fi considerată acceptare: veți fi co-părtași la involuția către totalitarism a unei țări care, până nu demult, se cerea a fi “o țară ca afară”.

PS Acțiunile feisbuc au picat cu 62% lunile astea. Metaversul vieții e un megaeșec. În plus, lumea s-a săturat de dictatura de catifea digitală și de propaganda pentru toate demențele și idioțeniile woke, cancel culture și politically correctness. Pentru că nu vreau să contribui la salvarea de la faliment a feisbuc, nu voi reveni curând aici. Dar să știți că nu am lăsat garda jos și nu am mierlit-o. Hai Liberare!”, scrie Piperea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button