JUSTIȚIE

Avocat Toni Neacșu: Întreg statul este confiscat. Nu numai statul oficial ci și acela informal, a 4-a putere în stat

Presa mainstream prelua de pe pagina mea, până de curând, orice prostie o spuneam, cât de mică. Pentru că nu țin la paternități, era un prilej să își scrie o știre sau alta în tot ce ținea de justiție.

Acum se întîmplă ceva fără precedent, societatea se coalizează și reacționează pentru lucruri care țin de esența statului român, supremația Constituției lui și statalitatea noastră suverană, oamenii sunt pregătiți să iasă pe stradă deși sunt dezamagiți de precedentele mișcări, iar numărul celor care au semnat petiția pentru apărarea Constituției în mai puțin de 24 de ore e impresionant. Presa tace. Cunosc redactorii sau producătorii principalelor instituții media și îi respect, ei își fac doar job-ul. Dar această lipsă de reacție îmi întărește convingerea pe care o aveam deja că întreg statul este confiscat. Nu numai statul oficial ci și acela informal, că îi zicem noi a 4-a putere în stat sau cum vrem să îi zicem.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button