PoliticăȘtirile 60m.RO

AUR susține moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu, singurul ministru cu 15 consilieri

Alianța pentru Unirea Românilor va vota moțiunea simplă împotriva ministrului Vlad Voiculescu. AUR a luat această decizie pentru că, de când a venit la conducerea ministerului, singura preocupare a lui Voiculescu a fost aceea de a le asigura locuri călduțe apropiaților săi.

Echipa din lui Vlad Voiculescu este formată din patru secretari de stat și 15 consilieri, în contextul în care aceste pleda pentru debirocratizare și ocuparea funcțiilor pe merit! Totodată, AUR observă că, deși diploma vieneză fost eliberată în 2011, actualul ministru al Sănătății nu s-a grăbit să-și echivaleze studiile decât în 2016, când era la putere guvernul Cioloș.

Însă principala problemă a lui Voiculescu este lipsa de moralitate: „le-a cerut bucureștenilor să-l voteze, apoi i-a lăsat baltă. Pentru ca apoi, abia numit ministru, să-și ia 15 (CINCISPREZECE!) consilieri, unii dintre ei foști colaboratori sau cunoscuți ai lui. În loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc, domnul Voiculescu tot de apropiații lui are grijă mai întâi! Faptul că ți-ai luat atâția consilieri, după ce ai deja vreo patru secretari de stat, denotă că nu ești în stare să faci prea multe de unul singur. Pleacă acum și lasă locul unui profesionist adevărat, care n-are nevoie de o armată de consilieri și când merge la toaletă.

Aleșii AUR vor vota moțiunea inițiată în Parlament pentru demiterea lui Vlad Voiculescu. Avem această datorie față de milioanele de români umiliți, prost tratați sau de-a dreptul ignorați prin spitale. Și avem această datorie față de cei care au murit la Matei Balș, arși de corupția, incompentența și nepăsarea unui Sistem al cărui slujbaș mărunt, cu sau fără diplomă, este și ministrul Voiculescu!”, se arată într-un comunicat al AUR.

Back to top button