Politică

AUR: Statul condus de PSD și PNL nu susține tinerele familii! Dublarea alocațiilor pentru copii – o necesitate vitală pentru salvarea demografiei României

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) atrage atenția asupra crizei demografice fără precedent cu care se confruntă România. Rata natalității se află într-o continuă scădere, iar numărul copiilor născuți în ultimii ani a atins un minim istoric. În acest context, considerăm că statul român trebuie să ia măsuri urgente și concrete pentru a susține familiile tinere și pentru a stimula natalitatea.

AUR propune dublarea alocațiilor pentru copii ca o măsură necesară și urgentă pentru a încuraja tinerii să își întemeieze familii și să aducă pe lume copii. În prezent, sprijinul oferit de stat familiilor tinere este insuficient, iar acest lucru se reflectă direct în decizia cuplurilor de a nu avea copii.

„Este esențial să înțelegem că fără o generație tânără numeroasă și bine sprijinită, viitorul României este pus în pericol. Dublarea alocațiilor pentru copii este nu doar un act de justiție socială, ci și o investiție strategică în viitorul țării noastre,” a declarat liderul AUR, Marius Lulea.

Pe lângă creșterea alocațiilor, AUR propune și alte măsuri de sprijin pentru familiile tinere, cum ar fi facilități fiscale, acces mai ușor la locuințe și servicii de îngrijire a copiilor de calitate. Doar printr-o abordare complexă și integrată putem asigura un mediu favorabil pentru creșterea și educarea copiilor.

„România se prăbușește demografic, iar acesta este un semnal de alarmă pe care nu-l putem ignora. Facem un apel la toate forțele politice să susțină inițiativa noastră de dublare a alocațiilor și să colaboreze pentru a implementa politici eficiente de sprijinire a familiei,” a mai spus Marius Lulea.

Alianța pentru Unirea Românilor își reafirmă angajamentul de a lupta pentru bunăstarea și prosperitatea tuturor familiilor românești. Este timpul să acționăm decisiv pentru a asigura un viitor luminos și plin de speranță pentru copiii noștri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button