AUR solicită CSAT să nu expună bugetul statului pentru a deconta „erorile sau eşecurile altora”, în contextul războiului din Afganistan

Distribuie acest articol!

Liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, solicită CSAT să nu expună bugetul statului la cheltuileli, având în vedere că trăim din împrumuturi, pentru a deconta „erorile sau eşecurile altora” în contextul războiului din Afganistan

„În acest moment, prioritatea noastră sunt românii. Cerem preşedintelui, CSAT şi Guvernului să nu facă partenerilor externi nicio promisiune care să expună cetăţenii români unor presiuni sociale şi ameninţări teroriste. Câtă vreme trăim ca ţară din împrumuturi, preşedintele, CSAT şi Guvernul nu au mandat să-şi asume în numele României vreun angajament care să supună la eforturi financiare un buget naţional deja insuficient pentru nevoile interne”, a declarat deputatul George Simion, copreşedinte AUR, într-un comunicat transmis miercuri Agerpres.

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, susţine în acelaşi comunicat că nu este cazul ca România să deconteze „erorile sau eşecurile altora”.

„Nu i se poate cere României să rezolve crize de asemenea anvergură, când guvernul Cîţu şi preşedintele Iohannis sunt şi aşa incapabili să facă faţă multiplei crize interne – medicale, demografice, sociale, economice, politice, educaţionale’”, a afirmat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Potrivit comunicatului, AUR mulţumeşte celor 32.000 militari români care au participat la misiunea din Afganistan în cei 19 ani de implicare cu structuri militare şi aduce un omagiu celor 27 de militari căzuţi şi 227 răniţi în acest teatru de operaţiuni, care „şi-au îndeplinit misiunea cu cinste, chiar dacă pentru o cauză în final pierdută”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: