AUR, singurii care au înfierat în Parlament strategia UE privind drepturilor copiilor elaborată sub semnul LBGT

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care se opune ferm Strategiei privind drepturile copilului, „venită de la elitele progresist-birocratice ale UE” care a intrat în dezbaterea comisiilor Senatului. Copreședintele Claudiu Târziu afirmă că acest document abundă în concepte și obiective periculoase de extracție neomarxistă.

„Astăzi (joi, 27 mai, n.r.) în Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță națională, al cărei membru sunt, a fost dezbătută și votată această Strategie a Comisiei Europene, din care citez următoarele pasaje și sintagme:

  • 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐋𝐆𝐁𝐓𝐈𝐐 ar putea avea nevoi specifice în ceea ce privește sănătatea mintală și fizică și care ar trebui abordate în mod corespunzător”;
  • „sprijinirea schimbului de bune practici privind încetarea intervențiilor chirurgicale și medicale nevitale practicate asupra 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐱𝐮𝐚𝐥𝐢 fără consimțământul lor sau al părinților lor în deplină cunoștință de cauză” – ca „acțiune-cheie” a Comisiei Europene;
  • 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢-𝐜𝐮𝐫𝐜𝐮𝐛𝐞𝐮 ”;
  • Sondaje efectuate printre persoanele LGBT cu vârste între 15 și 17 ani! ”, a scris Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

El a explicat că sub pretextul oferirii „celei mai bune vieți posibile”, această strategie elaborată sub umbrela ideologiei neomarxiste își propune să îi maturizeze pe copii drept condiție sine qua non pentru evoluția societății. În document este criticată „insuficiența” includerii acestora în „procesul decizional” și solicitată implicarea copiilor în lupta pentru „echitate și egalitate”, „consolidarea democrației”, „împotriva crizelor umanitare, de mediu și climatice” (sic!)! Iată la ce ne vor supune copiii!, a mai spus Claudiu Târziu, precizând că a fost singurul senator din Comisie care a dat aviz NEFAVORABIL.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: