Știrile 60m.RO

AUR și-a anunțat candidatul la primăria Galați. Simion: Daniela Vreme face de 12 ani opoziție la PSD în Galați

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Galați, președintele AUR, George Simion, a anuțat-o pe Daniela Vreme drept candidată la funcția de primar al Galațiului.

„Îmi face o mare bucurie azi să o prezint pe doamna Daniela Vreme în calitate de coordonator municipal AUR și candidat la funcția de primar al Galațiului. Este o doamnă care de 12 ani face opoziție PSD aici în Galați. O doamnă pe care noi am fi văzut-o un candidat unic care să se lupte cu actualul primar, domnul Pucheanu. Fac apel la toți gălățenii să o voteze și fac apel la toate celelalte forțe politice să ne așezăm la masă.

Nu avem mize ascunse, nu avem blaturi nici cu Pucheanu, Fotea sau Nica și în general cu nimeni de la PSD.

Suntem dispuși să ne așezăm cu orice forță de opoziție din Galați la aceeași masă și să găsim o formulă pentru a construi o opoziție pe termen lung”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Cu o experiență vastă în administrația locală, Daniela Simona Vreme cunoaște îndeaproape problemele cu care se confruntă orașul Galați, iar ca economist știe să gestioneze bugetul local, astfel încât investițiile să fie făcute în favoarea gălățenilor, iar risipa la stat să înceteze.

„Singura competiție reală care poate exista pentru a schimba actuala administrație se va purta doar între PSD și candidatul AUR.

Ceilalți candidați poate nu vor purta o luptă atât de sinceră și acerbă astfel încât să putem schimba culoarea politică a acestui oraș. Vorbim de Alianța Dreptei Unite, dar știm cu toții că e un cocktail din care nu va ieși nimic. PNL e în alianță cu PSD, iar ceilalți vor obține un vot mic.

Am suficientă experiență administrativă și politică pentru a conduce acest oraș mai bine decât au făcut-o predecesorii mei. A venit vremea ca la cârma municipalității să avem și un economist, având în vedere faptul că bugetul pentru investiții e din ce în ce mai mic, iar cheltuirea ineficientă”, a susținut Daniela Vreme, candidatul AUR la Primăria Galați.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button