Politică

AUR s-a ales cu un imn: ”Președintele compară[…] dragostea de țară[…] cu o prostie mare care ar trebui să dispară!”

Diferite teme sociale abordate de Alianța pentru Unirea Românilor privind iubirea de țară, familia, credința și libertatea, au fost demantelate sistemic de conducătorii României, de la Revoluție până în ziua de azi. Vânzarea de țară, trădarea și distrugerea a tot cei românesc au devenit virtuți pentru clasa politică din țara noastră.

Aceste acte au fost devoalate pas cu pas de tinerii patrioți din AUR, fapt ce deranjează un președinte vremelnic și clasa politică subordonată. Mesajul transmis de formația LA FAMILIA este un mesaj pentru președintele României și politicienii care-i iubesc pe străinii ce jefuiesc țara de zeci de ani cu acordul lor.

„Rap-ul deranjeanză, nu contează! E părerea oamenilor simpli de pe stradă, fie că place sau nu, LA FAMILIA are ceva de zis iar voi toți cei care ați fost alături de noi încă din prima zi, nu vă temeți! Niciodată nu am fost 100% plăcuți sau acceptați. Cine încearcă să mulțumească pe toți nu mulțumește pe nimeni iar noi suntem aici să reprezentăm valorile în care NOI și VOI credem. La restu’… le urăm succes. Dumnezeu să ne ajute pe toți.” notează legendarii rapperi Puya și Sișu – LA FAMILIA.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button