Politică

AUR reclamă o serie de fraude electorale în toată țara

Încă de la primele ore ale dimineții colegii noștri din AUR au constatat o serie de nereguli în procesul de votare. Cele mai des întâlnite sunt cazurile în care într-un singur buletin de vot sunt introduse mai multe de același fel.

Spre exemplu, în județul Ilfov, în comuna Chiajna, sunt oferite 3 buletine de vot în cel pentru alegerea primarului, iar în comuna Balotești 10 buletine tot în cel pentru alegerea primarului, după cum se poate vedea în video. Președinții de secții de votare nu au vrut să oprească votarea, motiv pentru care colegii noștri au sunat la 112.

În județul Argeș, în localitățile Pitești și în Stolnici sunt oferite câte 3 – 5 buletine de vot în cel pentru primar. În județul Galați, în localitatea Frumușița, s-au găsit ieri în interiorul unui buletin de vot între 2 și 5 buletine de vot de același fel.

Ne dorim un vot corect, un proces electoral democratic! Vom sesiza absolut toate neregulile pe care colegii noștri le vor constata în procesul de votare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button