AUR, prin Costin Ioniță, pregătește surpriza în Bragadiru: e timpul să fim uniți și să lucrăm pentru români

Distribuie acest articol!

Costin Ioniță este propunerea Alianței pentru Unirea Românilor la funcția de primar al orașului Bragadiru. Localitatea situată în județul Ilfov a rămas fără de conducător după ce fostul primar a fost arestat pentru fapte penale.

Alianța pentru Unirea Românilor a produs marea surpriză a alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Atunci a reușit să intre în parlamentul României și să dea elimine un președinte și doi foști premieri.

Pro România și PMP au rămas în afara parlamentului datorită faptului că românii și-au pus încrederea într-o formațiune politică cu totul nouă.

“A venit timpul ca românii să fie uniți iar administrația locală să lucreze pentru cetățeni. Avem oameni buni în Bragadiru, avem specialiști, trebuie să începem și să îi folosim. Alții ne vor dezbinați ca ei să mențină puterea. Unii ne împart în tineri și bătrâni, între angajați la stat și angajați la privat, între cei de la oraș și cei de la sate, între cei nou veniți și cei din vatra localității.

E timpul să oprim această dezbinare și să începem să lucrăm pentru cetățenii din Bragadiru.

Locuiesc aici și mă confrunt cu aceleași probleme. Ne dorim drumuri mai bune, ne dorim locuri de joacă pentru copiii, ne dorim trotuare, apă și canalizare. Sunt lucruri decente despre care discutăm și totuși ele nu există într-un oraș situat în apropierea capitalei României.

Trebuie să creștem investițiile în sistemul de educație, să construim noi școli și noi grădinițe, acestea trebuie să fie distribuite în tot orașul și să deservească cu ușurință pe toți cetățenii.

Avem nevoie de spații verzi mai multe, avem nevoie de reguli în urbanism și să construim în respect față de restul cetățenilor. Sunt un susținător al dezvoltării, dar acest lucru se poate face având grijă și de cei care deja locuiesc în Bragadiru.

Vreau să vin să fac treabă, să lucrăm pentru orașul nostru și să fim mândri de el. Nu sunt de acord cu cei care critică mereu dar nu oferă soluții, nu e timpul să lovim în ceea ce este bine făcut ci doar să vorbim despre ceea ce avem de construit împreună” a declarat Costin Ioniță pentru redacția 60m.ro .


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: