Politică

AUR: PMP e istorie și așa va rămâne! Regimul Iohannis are ca politică de stat fake news-ul

Sistemul mafiot care ne conduce și-a ales ca politică de stat fake news-ul pentru a acoperi jaful național comis prin liberalizarea pieței energiei. Facturile la energie duc țara în faliment dar ei nu vor ca românii să afle asta. Partidul AUR neagă orice asociere cu PMP și nu există niciun fel de discuții despre o fuziune. Singurul lucru discutat de George Simion cu Cristian Diaconescu este despre formarea unui pol conservator al partidelor de dreapta.

„Noi suntem acum în ședință și ne amuzăm: așteptăm minciuna de mâine. Nu pleacă nimeni, nu se unește nimeni cu partidele sistemului, PMP e istorie și așa va rămâne.”, notează liderul AUR, Marius Lulea.

„Cristian Diaconescu ar fi bătut palma cu George Simion pentru o ”alianță sau fuziune” a PMP cu AUR, reiese dintr-o înregistrare audio intrată în posesia PS News. ”, titrează o trompetă a sistemului stăpânit de primul turist al țării, Klaus Werner Iohannis.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button