Politică

AUR: Lucian Bode viciază profund imaginea Ministerului de Interne. O sfidare a românilor, dar mai ales a mediului academic

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a transmis, joi, că PNL are obligaţia, „cel puţin morală”, să îl retragă din Guvern pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, după ce Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis că teza de doctorat a acestuia este „profund viciată”.

„Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis că teza de doctorat a ministrului Lucian Bode este ‘profund viciată’, după o nouă analiză a lucrării. Este o reconfirmare a faptului că ministrul de interne Lucian Bode a plagiat şi a minţit opinia publică din fotoliul de ministru al Afacerilor Interne. De câte dovezi mai are nevoie PNL pentru a-i retrage sprijinul politic şi a-l trimite acasă? De la premierul plagiator Ciucă nu avem nicio speranţă că îi va cere demisia, având în vedere că e într-o situaţie similară. Însă, conducerea PNL are obligaţia, cel puţin morală, să îl retragă din Guvern”, se arată într-un comunicat de presă al AUR, remis Agerpres.

Potrivit AUR, orice zi în care Lucian Bode rămâne în funcţie reprezintă o „sfidare” a românilor.

„Lucian Bode trebuie să plece din Guvernul României cât mai rapid! Orice zi în care rămâne în funcţie reprezintă o sfidare a românilor, dar mai ales a mediului academic din ţara noastră. Bode este încă unul dintre reprezentanţii vechii clase politice care pătează imaginea învăţământului românesc. ”România educată” a lui Klaus Iohannis se transfomă în ”România plagiată”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button