PoliticăPrima PaginăȘtirile 60m.RO

AUR: jocul politic făcut de Iohannis are consecințe asupra economiei și scade încrederea partenerilor externi

AUR constată că Președintele țării, Klaus Iohannis, își continuă jocul politic făcut alături de partidul său credincios – PNL. Analizând ultimile acțiuni, acesta dorește cu orice preț, în mod forțat, nejusificat, organizarea alegerilor anticipate, chiar dacă România trebuie să facă față provocării de a ține sub control răspândirea coronavirusului.

„Prin desemnarea ca premier a domnului Florin Cîțu, actualul ministru al finanțelor, d-nul Iohannis ne arată că nu a renunțat la planul său de a declanșa alegeri anticipate. Dnul Cîțu nu este persona cea mai potrivită pentru a aduna voturile unei majorități parlamentare asupra unui cabinet nou. Profesionalismul acestuia nu este îndeajuns pentru a convinge majoritatea parlamentară să-l voteze, mai ales că declarațiile pe care le face strârnesc multe animozități”, a declarat Claudiu Târziu, copreședintele AUR, în cadrul unhei conferințe video de presă.

Aur atrage atenția că jocul politic făcut de Klaus Iohhanis împreună cu partidul său va avea consecințe grave din punct de vedere econimic. Acestea deja se observă, leul fiind în plină scădere.

George Simion, a declarat în cadrul aceeași conferințe de presă, că președintele Klaus Iohannis, alături de partidele parlamentare sunt direct responsabili pentru investirea cât mai rapidă a unui guvern cu deplină capacitate administrativă, având în vedere criza provocată de coronavirus.

AUR are o campanie în derulare, „Schimbă primarul”, prin care oferă posibilitatea oamenilor din afara sistemului să candideze și să schimbe, în toată țara, baronii locali deja binecunoscuți. Alianța pentru Unirea Românilor dorește să facă alianțe și să aibă candidați comuni în toate localitățile țării pentru a scăpa de oamenii politici mai multe mandate la rând au ocupat funcția de primar.

Back to top button