AUR invită românii din străinătate să candideze în localitățile lor de baștină

În cadrul conferinței de presă de astăzi, Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat primii candidați pe care îi susține la alegerile locale din toamnă. 

Coming Soon
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu ce partid politic ați vota?
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu ce partid politic ați vota?
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu ce partid politic ați vota?

Totodată, liderul AUR, George Simion a atras atenția cu privire la riscurile pe care le presupune adunarea celor 100.000 de semnături necesare unui partid politic pentru a putea avea candidați la alegeri.

„Dacă Guvernul României este interesat de sănătatea românilor, vor înțelege și vor accepta și semnături online pe bază de email.

Din păcate, foarte puțini români au semnături digitale. Românul de rând nu își permite o semnături digitală pentru că realizarea acesteia implică niște costuri mari.

Până când Autoritatea Electorală împreună cu autoritățile statului român implicate în organizarea alegerilor vor găsi o metodă de a permite românilor să semneze online, singura soluție care ar ajuta la strângerea semnăturilor și evitarea răspândirii coronavirusului, prin lipsa contactului fizic, ar fi transmiterea semnăturilor prin email. În acest context, AUR solicită ca semnăturile transmise prin email să fie acceptate în susținerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie 2020. De asemeni, cerem ca pragul de 100.000 de semnături  care condiționează partidele să participe la alegeri și să aibă candidați în toată țara, să fie redus la 25.000.

Prin unificarea mai multor asociații și partide politice,  sunt foarte bucuros că astăzi reușim să creăm un bloc nou în politica românească, o formațiune politică serioasă de care este nevoie la conducerea României.”, a susținut George Simion, liderul AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor o susține pe Simona Niculescu pentru  funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Simona este cunoscută pentru încercările nenumărate de a-și ajuta semenii din comuna argeșeană Băiculești prin intermediul acționării în judecată a autorităților locale în vederea reabilitării unui drum, construirea unei conducte care să conecteze locuitorii comunei la apă potabilă. Simona Niculescu îndeamnă implicarea mamelor în politică: „Nu mai lăsați pe mâinile altora ce puteți face dumneavoastră! România are o sumedenie de femei hotărâte, pregătite, care într-adevăr pot schimba destinul acestei țări”.

Coming Soon
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu ce partid politic ați vota?
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu ce partid politic ați vota?
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare cu ce partid politic ați vota?

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria Sectorului 5 este Alexandru Florian Săraru, profesor de matematică, un patriot care și-a dedicat anii de până acum pentru cauza națională. Copiii din Sectorul 5 care nu au posibilitatea de a-și plăti meditațiile, Alexandru Săraru îi ajută oferindu-le meditații gratuite la matematică. Trăindu-și întreaga viața aici, cunoaște îndeaproape problemele cu care se confruntă Sectorul 5 și locuitorii acestuia.

În cadrul aceleiași conferințe a fost semnat protocolul de colaborare între Alianța pentru Unirea Românilor și Alianța Creștin Democrată. Președintele Alianței Creștin Democrate, Cătălin Ameroaie, spune că filosofia ACD coincide într-o măsură foarte mare cu viziunea politică susținută AUR. Întrucât viziunea politică a celor două alianțe este asemănătoare într-o proporție de 95%, AUR și ACD își unesc forțele și pornesc împreună la luptă.  

Cătălin Ameroaie îndeamnă celelalte forțe politice de drepta să urmeze exemplul Alianței pentru Unirea Românilor și Alianței Creștin Democrată și să se alăture acestora, pentru că „doar constituind o singură forță politică puternică putem da un răspuns pe măsură actualei clase politice”.

Cătălin Ameroaiei este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria Sectorului 6.

Alianța pentru Unirea Românilor trage un semnal de alarmă cu privire la importanța alegerilor locale din acest an. În contextul pandemiei, exprimarea dreptului la vot și implicarea în realizarea viitorului țării sunt mai importante ca oricând. AUR invită românii de bună credință din străinătate să candideze în localitățile lor de baștină pe platforma pusă la dispoziție de alianță.

„Dragi români, întoarceți-vă acasă cu experiența și mentalitatea dobândită în Occident și haideți să facem o schimbare, să ridicăm iarăși, să renaștem România”, conchide George Simion.

Întreaga conferință de presă poate fi văzută AICI

 • Rusu de la AUR: nu construim autostrăzi că le dau trădătorii la firme străine. România are constructori
  Ziarele anunță că „marile” companii străine își fac bagajele și abandonează contractele pentru autostrăzi din Transilvania. „Trădătorii dau aceste contracte la firme străine. Acestea nu vin cu nimic aici, doar oferă șpăgi. Se fac facturi pe avans, se lucrează ceva de formă, apoi dispar fără să mai plătească companiile românești. Marile firme străine de fapt
 • Orban va carantina Bucureștiul după alegeri
  Se pregătesc măsuri foarte dure pentru români după alegeri. Acestea sunt generate de numărul mare de persoane infectate. Guvernul a pregătit un set dur de măsuri, în ciuda anunțurilor publice. După alegeri se vor impune noi restricții, numărul de infectări este mare, iar Bucureștiul este vizat. România se află în fruntea clasamentului european în ceea
 • Calorifere reci în Drumul Taberei. PNL și USR, la fel ca în PSD?
  Ce să vezi? Căldura nu a pornit în drumul taberei nici sub mandatul lui Nicușor Dan. Probabil va da vina pe toți primarii dinaintea lui, așa cum a făcut-o și primarul dinaintea lui. Se pare că sub PNL și USR în București la fi la fel de rece.
 • Repornește cercetarea contraceptivelor – a rămas blocată de zeci de an
  Există o piață mondială uriașă și instrumente interesante sunt pregătite pentru a ajuta la dezvoltarea la ceea ce își doresc femeile. La nivel mondial, aproape jumătate dintre femeile în vârstă de reproducere utilizează contracepția . Alte 171 de milioane de femei – aproximativ 1 din 11 cu vârste cuprinse între 15 și 49 de ani –
 • Bătut de interlopi la Cluj. Ce face poliția?
  Clanurile interlope devin din ce în ce mai puternice și capătă curaj. Având oameni infiltrați în toate partidele politice, în poliție și justiție, infractorii își fac de cap. Un clujean ar fi fost bătut de interlopi, marți seara, în parcarea de la Mega Image, de pe strada Dorobanților.  ”Am fost agresati in trafic de numiții
%d blogeri au apreciat: