Politică

AUR Ilfov: Suspiciuni de fraudă în județul Ilfov! 200 de persoane s-au îmbolnăvit subit de aceeași boală

Cu doar câteva ore înainte de începerea procesului de vot apar noi suspiciuni de fraudare a votului românilor. Un astfel de exemplu este în comuna Nuci din județul Ilfov, acolo unde peste 200 de persoane au solicitat urna mobilă, invocând cu toții aceeași boală: tensiune arterială.

Mai exact, 116 persoane dintr-o secție, 71 din alta și 44 dintr-o a treia secție au solicitat urna mobilă. Mai mult, toate adeverințele medicale sunt semnate de același cadru medical.
Având în vedere boala invocată, inclusiv Biroul Electoral de circumscripție ar fi putut respinge solicitările pentru urna mobilă în cazul acestor persoane.

Însă, toate aceste coincidențe puse cap la cap par a pregăti o fraudă importantă în județul Ilfov. Pentru o comună precum Nuci, cu o populație de sub 3000 de persoane, voturile a peste 200 de persoane pot fi decisive în ziua votului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button