Politică

AUR denunță împrumuturile la costuri exorbitante. Ioana Ramona Bruynseels: Totul pe umerii copiilor mei și ai tăi și ai tăi

”În ultimele 48 de ore Ministerul Finanțelor a luat peste 2 miliarde de lei de la bănci, pentru refinanțarea datoriei publice și finanțarea deficitului de stat.”, susține Ioana Ramona Bruynseels, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al AUR. Ea susține că împrumuturile sunt foarte împovărătoare pentru țară și că practic actuala guvernare ”amanetează viitorul generațiilor viitoare”:

”Împrumuturile statului la bănci se întind precum metastazele unui cancer păcătos al viitorului acestei țări – în decembrie guvernanții spuneau că, în ianuarie, vor împrumuta de la bănci maxim 5,03 miliarde lei.

Acum, au ridicat limita cu 315 milioane lei și nu suntem decât la jumătatea lunii.

După cum ne amintim, în primele zile ale anului au luat de pe piața externă aproape 4 miliarde de dolari, parte din ei la dobânzi atât de “speciale”, încât numai ȘMECHERII sau NEȘTIUTORII pot accepta să le plătească.

Totul pe umerii copiilor mei și ai tăi și ai tăi…

AUR știe ce trebuie făcut pentru ca România să nu mai fie nevoită să își amaneteze viitorul.

Copiii noștri trebuie protejați de incompetența conducătorilor!”, susține ea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button