AUR cere suspendarea de urgență a administrării vaccinului AstraZeneca. Nu vrem să fim cobaii Europei!

Distribuie acest articol!

Alianța pentru Unirea Românilor cere Guvernului să suspende administrarea vaccinului AstraZeneca, după ce mai multe țări europeane au luat o decizie în acest sens. Potrivit informațiilor, posibilitatea ca acest vaccin să provoace efecte secundare grave este destul de mare, cazuri de acest fel fiind înregistrate în Italia și Austria.

Reprezentanții AUR subliniază că efecte secundare au fost semnalate chiar dacă au fost administrate doze din loturi diferite. Spre exemplu, în timp ce în România dozele care au cauzat probleme provin din lotul ABV2856, în Austria lotul incriminat este ABV5300.

Deși 9 țări europene au suspendat administrarea vaccinului AstraZeneca, România continuă să administreze vaccinul, retrăgând doar cele câteva mii de doze rămase din lotul ABV2856, care a cauzat probleme în Italia. Dar acest lot e diferit de lotul ABV5300, incriminat în Austria – ceea ce înseamnă, practic, că este posibil ca oricare alt lot de la AstraZeneca să provoace efecte secundare grave.

Partidul AUR cere de urgență Guvernului să suspende TOTAL administrarea vaccinului AstraZeneca. Cerem guvernului să înceteze experimentele făcute pe români! Nu vrem să fim cobaii Europei, domnilor guvernanți! Dacă țineți morțiș, vaccinați-vă voi și rudele și amantele voastre cu acest vaccin dubios, dar nu-l mai administrați românilor de rând!”, se arată într-un comunicare oficială a partidului.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: