AUR cere redeschiderea spitalelor transformate în unități Covid-19 pe timpul pandemiei

Distribuie acest articol!

Incidența cazurilor de Covid-19 este în continuă scădere. În ciuda acestui lucru, Guvernul Cîțu nu face o prioritate din redeschiderea spitalelor pentru toți pacienții care au nevoie de îngrijire medicală . În acest context, Alianța pentru Unirea Românilor solicită autorităților să aloce fondurile necesare dezinfectării acestor unități sanitare astfel încât să fie reincluse în circuitul medical.

Deși numărul cazurilor de Covid este în continuă scădere, instituțiile medicale din România transformate în spitale suport-Covid continuă să rămână închise, deoarece cabinetul Cîțu nu a alocat banii necesari dezinfectării lor! Zeci de mii de români suferinzi de boli grave mor efectiv cu zile, din cauza incompetenței și nepăsării guvernanților, în condițiile în care numeroase spitale din țară sunt la această oră aproape goale: ca să dăm un singur exemplu – în tot Spitalul CF Witting din București sunt internați 8 pacienți, dintre care care unul singur în secția de ATI Covid”, constată reprezentanții formațiuni politice în cel mai recent punct de vedere pe această temă.

AUR solicită reintrarea acestor unități sanitare în circuitul medical pentru ca pacienți suferinzi să nu fie victimele acestui management defectuos.

Solicităm finanțarea în regim de urgență din Fondul de rezervă al guvernului a dezinfecției spitalelor Covid și reincluderea lor cât mai grabnică în circuitul medical. Românii au suferit destul din cauza nepăsării, indolenței și nepriceperii „specialiștilor” liberali și pluseriști și nu mai vor să fie sacrificați!”, transmit reprezentanții AUR.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: