Politică

AUR cere dovezi care să arate că George Simion este ‘trompetă rusească’

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a transmis printr-un comunicat de presă că cere atât ministrului Energiei, Virgil Popescu, cât şi premierului Nicolae Ciucă, dovezi că George Simion este ‘trompetă rusească’, scrie agerpres.ro

AUR susţine că, în situaţia în care un ministru al Guvernului are cunoştinţă despre agenţi de influenţă ai unei puteri străine, acesta are obligaţia de a informa autorităţile competente şi de a proteja interesele României.

„Se insinuează că aş fi agentul unei puteri străine, eu, care lupt din liceu pentru reîntregirea Basarabiei cu Patria-Mamă şi recâştigarea demnităţii României. Aştept nişte dovezi şi o acţiune responsabilă. Doar nu ne jucăm aşa, cu vorbele. Ministrul Energiei este obligat legal să facă anumite demersuri. De asemenea, premierul Ciucă trebuie să se hotărască dacă mai girează mult afirmaţiile şi acţiunile acestui om. Nu de altceva, dar ar putea fi acuzat de complicitate”, a declarat George Simion, citat într-un comunicat al AUR transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit AUR, ministrul Energiei l-a numit de mai multe ori pe George Simion „trompetă rusească”, ultimul incident având loc cu o zi în urmă, când acesta l-a întrebat dacă a fost trimis de Vladimir Putin la Viena.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button