Politică

AUR către PNL și PSD: dacă puteați construi autostrăzi ele erau gata

AUR critică PNL pentru falsul program de guvernare.

Partidul susține, prin vocea lui Florin Codreanu, că actuala clasă politică a dovedit deja că nu poate conduce țara și că e pusă pe jaf, iar politicienii de la PNL, PSD și USR sunt puși numai pe jaf:

„PNL și PSD mint în continuare pe români. Ei se acuză reciproc pentru lipsa de realizări și promit că dacă îi veți vota vor aduce numai lapte și miere.

Nu este așa: PSD și PNL mint în continuare.

Dacă vroiau și puteau face autostrăzi atunci ele ar fi fost gata. Ori ei nici nu vor, nici nu pot. Au infestat statul cu incompetenți numiți politic care nu sunt în stare de nimic.

PNL și președintele lor, KLAUS IOHANIS, se prăbușesc în sondaje. PSD cade și el iar AUR se ridică.

Nu vom face alianță cu nici unii dintre ei, vom vota legi pentru români. Nu suntem în opoziție dar nu putem conduce țara mână în mâna cu acești tâlhari.

Vom dovedi românilor că nu suntem ca ei, că ne ținem de cuvânt” a declarat Florin Codreanu pentru redacția 60m.ro .

România are nevoie de schimbare și AUR este marea surpriză a acestor alegeri, sondajele arătând că se află la 10%, un aport mare având diaspora și Basarabia.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button