AUR Austria, depre mesajul celui mai absent, celui mai arogant și mai îndepărtat de popor președinte de după ‘89

Distribuie acest articol!

Mesajul dat astăzi de președintele Iohannis reprezintă o gravă încălcare a atribuțiilor și responsabilităților sale. În loc să fie un reprezentant al poporului, acesta se erijează într-un judecător al poporului.

În mintea lui el decide care partid e bun și care e rău și el decide care este voința cetățenilor. El acuză, el judecă și tot el dă sentințe. Și toate acestea vin din partea celui mai absent, celui mai arogant și mai îndepărtat de popor președinte de după ‘89. NU, domnule președinte, mesajul dumneavoastră „este un afront adus românilor care, la alegerile parlamentare de anul trecut, au decis prin votul lor drumul pe care trebuie să meargă țara noastră.

”NU, domnule președinte, partidul AUR respectă valorile occidentale, însă dumneavoastră sunteți cel care nu respectați valorile noastre, ale românilor! Mesajul dumneavoastră, domnule președinte, „este un semnal îngrijorător și extrem de grav” că ați încetat să reprezentați toți românii, indiferent de opțiunea lor politică, iar astăzi emiteți mesaje ce reprezintă doar propriul interes!

Dumneavoastră, domnule președinte, v-ați „discreditat iremediabil în fața românilor”, considerând că aveți nu doar „guvernul meu” dar și „poporul meu”! Intervenția dumneavoastră, domnule președinte, inoportună, beligerantă și nepermis de părtinitoare „riscă să arunce România într-o profundă criză economică și socială”!

Dumneavoastră, domnule președinte, jucați un „joc politic meschin” iar mesajul pe care l-ați transmis astăzi este un „gest politic iresponsabil”! Prin urmare, domnule președinte, vă solicităm să „vă respectați electoratul” și să va întoarceți la o activitate pe care o faceți mai bine. La mersul pe bicicletă, domnule președinte…


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: