Politică

AUR, atac lansat către CNA: Dacă e ceva ce merge în România, trebuie distrus!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) prin vocea deputatei de Ilfov, Gianina Șerban, a lansat un atac către CNA după ce a aflat că pe ordinea de zi a Consiliului Național al Audiovizualului se află subiectul Caravanei Medicale AUR.

”Dacă e ceva ce merge în România, trebuie distrus!

Așa gândesc instituțiile de forță ale statului paralel. Cei care vor să facă bine românilor trebuie cenzurați, anchetați și amendați.

Mâine, pe ordinea de zi a ședinței a Consiliului Național al Audiovizualului se află subiectul Caravanei Medicale AUR.

Postul Realitatea TV a fost luat la ochi pentru că a avut curajul să prezinte românilor acest proiect, unul care vine să suplinească lipsa de servicii medicale în anumite zone, pentru că sistemul medical e aproape la pământ.

PSD și PNL și-au activat slugile numite politic la CNA pentru a face orice să oprească Caravana Medicală AUR, un proiect de care au beneficiat peste 8500 de români până acum. Și toate astea din banii lor, ai românilor platitori de taxe și impozite, sume care ajung în mod anormal, la partidele politice!

Nu ne lăsăm intimidați. Mergem mai departe! Nimic nu va sta în fața determinării noastre de a face bine românilor care au atâta nevoie de noi”, a fost mesajul transmis de Gianina Șerban pe pagina sa de facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button