Știrile 60m.RO

AUR, a patra forță politică a țării în fața USR-PLUS

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul extraparlamentar condus de patrioții George Simion și Claudiu Târziu, începe să devină un competitor serios pe scena politică românească în contextul viitoarelor alegeri parlamentare. AUR a depășit formațiunea USR-PLUS, arată datele puse la dispoziție de către Expert Forum.

Cei mai mulți candidați provin de la PMP (641), PNL (640), Pro România (639) și PSD (631). Alianța USR-Plus a înregistrat 616 candidați, în timp ce Alianța pentru Uniunea Românilor (AUR), unul dintre partidele relativ noi pe scena politică românească a înregistrat 621 de candidați.

„Am plecat la aceste alegeri cu o echipă completă și candidați în toată România. Suntem o forță politică redutabilă și vom accede în Parlamentul României cu un număr important de voturi. Avem cea mai tânără echipă și cei mai pregătiți oameni, români patrioți care nu au mai făcut politică și care vor să se bată cu sistemul politic care a colapsat țara”, a declarat Axinia Adrian, candidat AUR la camera deputaților în Prahova.

Back to top button