PoliticăȘtirile 60m.RO

Atmosferă de priveghi la ADU: Se cere demisia lui Drulă. Alianța s-ar putea rupe

Liderii Alianței Dreapta Unită (ADU) sunt în alertă începând de aseară și numără fiecare vot, asta pentru că rezultatul la alegerile europarlamentare este unul dezastruos și mult sub așteptări.

Conform numărătorii paralele, ADU ar fi la 7,2%, un scor mult sub ceea ce era preconizat.

Din informațiile noastre, la USR este o atmosferă extrem de sumbră, iar Elena Lasconi deja i-a cerut demisia lui Cătălin Drulă.

La acest scor cele 3 partide ar trimite în Parlamentul European doar 2 europarlamentari, un rezultat cu adevărat dezastruos și mult sub așteptările liderilor celor 3 partide.

De asemenea, în USR sunt tot mai multe voci ca cer destrămarea Alianței Dreapta Unită, considerând că asocierea USR cu Ludovic Orban și Traian Băsescu le-a adus numai deservicii.În ultimele ore, cele trei partide au organizat ședințe separat, dar urmează și o ședință comună a Alianței Dreapta Unită, care se anunță a fi una incendiară.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button