Politică

Atacurile liberalului Gheorghe Falcă la adresa AUR nu pot ține loc pentru nerealizările sale din Parlamentul European

Dezamăgit de lipsa propriilor rezultate în actualul mandat de europarlamentar, Gheorghe Falcă încearcă să câștige puncte la capitolul propagandă. Într-un interviu acordat unei publicații online, el lansează o serie de acuzații la adresa mai multor partide europene, în rândul cărora ar figura și AUR, pe care le clasifică drept extemiste și care ar fi susținute financiar de regimul de la Moscova.

Gheorghe Falcă utilizează în acest fel nu doar un punctaj de partid, dar recurge la singura diversiune posibilă care ar abate atenția românilor de la picajul dramatic în care se află PNL. Europarlamentarul, care nu a intrat nici măcar o singură dată în atenția celor care l-au ales pentru vreo inițiativă sau luare de poziție favorabilă românilor sau măcar arădenilor, recunoaște indirect falimentul guvernării PNL – PSD – UDMR.

Falcă susține că ascensiunea AUR ar fi favorizată de prăbușirea nivelului de trai din România. Dacă ar fi adăugat și lunga listă de măsuri antinaționale adoptate de liberali în ultimii trei ani de guvernare, precum și datoria publică gigantică și împrumuturile de zeci de miliarde de euro prin care premierii PNL și-au subvenționat impostoratele la șefia guvernelor, Gheorghe Falcă ar fi reușit să rostească poate primul adevăr din acest an.

Printre cedările și umilințele la care Gheorghe Falcă și colegii săi europarlamentari au fost complici sau martori tăcuți se numără monumentalul eșec al aderării României la spațiul Schengen, dezastrul produs de strategia de decarbonizare a sistemului energetic național și certificatul electronic Covid.

Alianța pentru Unirea Românilor este partidul care a înregistrat cea mai mare creștere în opțiunile de vot ale românilor din ultimele 12 luni, fiind creditat de unele sondaje cu locul 1 în clasamentul partidelor din România.

AUR este singura formațiune care și-a asumat rolul de partid de opoziție în Parlament și a luptat împotriva tuturor măsurilor antinaționale susținute de alianța PNL-PSD-UDMR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button