Magazin

Atac sub centură pentru Drulă – Elena Lasconi: „Unora, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile”

Elena Lasconi, care a câștigat detașat un nou mandat la Câmpulung, a declarat, într-o intervenție la Digi24, că rezultatul ADU la alegerile locale este dezastruos, iar pentru liderul USR, Cătălin Drulă, care i-a cerut în toamnă să se retragă de pe lista la europarlamentare, a avut un mesaj dur.

Iată ce a spus aceasta: „Unora, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi. Cred că a făcut o greșeală și cu mine, pentru asta lumea i-a amendat, nu au luat în calcul atât de mult pe Elena Lasconi, m-au garat la gara de la Câmpulung. Eu chiar sunt o forță, fiecare primar pe care-l cunosc și a reconfirmat merită respectul.

Întrebată dacă va intra în cursa electorală internă, Elena Lasconi a declarat că nu știe încă și că se va sfătui și cu colegii înainte să ia o decizie.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat luni, 10 iunie, că își dă demisia din funcţia de preşedinte al partidului, în urma rezultatelor de la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button