Asta ne mai lipsea: să-l avem ca Președinte pe fiul unui securist torționar ce a comis crime împotriva umanității

Distribuie acest articol!

După ce le-am avut pe toate: președintele Ion Iliescu, un fost nomenclaturist comunist, președintele Traian Băsescu, un fost securist la Anvers, președintele Klaus Iohannis, anchetat pentru dobîndirea de case cu acte false, premierul Adrian Năstase, condamnat pentru corupție (e drept, într-un proces cu valențe politice), președintele PSD Liviu Dragnea, condamnat pentru alegeri (e drept, și el într-un proces politic), Primul ministru Florin Cîțu, condamnat în SUA pentru conducere sub influența alcoolului/drogurilor, asta ne mai lipsea: ca viitorul președinte al României să fie fiul unui fost torționar securist, în persoana lui ALEXANDRU RAFILA!

Ideea aceasta a fost lansată – unde altundeva? – în emisiunea „Punctul de întîlnire” a lui RADU TUDOR de la Antena 3 de către – cine altcineva? – așa-zisul „sociolog național” MARIUS PIELEANU, cel care, prin sondajele sale, s-a dovedit a fi în ultimii ani principalul manipulator al opiniei publice de la noi:

Ca să nu avem discuții la tribunal, reamintesc că același Marius Pieleanu, în exit-poll-ul de la alegerile locale de anul trecut, realizat pentru Antena 3, a dat-o cîștigătoare pe Clotilde Armand cu 10% în fața candidatului PSD, ceea ce acum s-a dovedit o minciună grosolană, ancheta dovedind că, în realitate, Clotilde ar fi pierdut alegerile cu peste 1.000 de voturi:

Nu e vorba doar despre un eșec al Avangarde-ului condus de Pieleanu, ci despre o „operațiune” de dezinformare tipic securistică, prin care s-a demobilizat echipa PSD, astfel încît în zilele imediat următoare Clotilde Armand și susținătorii săi de la USR să intre în voie în sala cu sacii de voturi pentru a ieși în final cîștigătoare:

După această gafă, Marius Pieleanu ar fi trebuit să nu mai iasă în public niciodată în viața sa, iar Avangarde să-și piardă definitiv credibilitatea și să fie aruncat la coș, așa cum s-a întîmplat și cu alte case de sondare a opiniei publice care au manipulat grosolan în anii trecuți.
Iar acum, în loc să stea deoparte și să-și cheltuiască firfireii, Marius Pieleanu își continuă „misiunea”, în calitate de coadă principală de topor și lansează această „idioțenie utilă” în spațiul public: ALEXANDRU RAFILA SĂ FIE CANDIDATUL PSD LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN 2024!
În „Cotidianul”, am semnalat de la început că promovarea dr. Alexandru Rafila în politică era în mod vizibil o „oprațiune” prin care Sistemul își promova oamenii la vîrful politicii. Este vorba despre alegerile parlamentare de anul trecut, cînd Alexandru Rafila a fost adus peste noapte în PSD (în ciuda declarațiilor lui anterioare împotriva PSD), pus primul pe listă la Camera deputaților și desemnat apoi ca propunerea PSD pentru Prim-ministru:

Nu am nimic personal împotriva lui Alexandru Rafila, dar mi s-a părut o jignire la adresa poporului român ca tocmai fiul unui torționar securist să fie promovat la vîrful politicii, mai ales că se știa bine că tatăl lui Alexandru Rafila a fost șeful Securității din Arad între 1945-1949, fiind acuzat că a torturat oamenii care se opuneau colectivizării! Totul se aflase încă din primii ani de după Revoluție, în serialul „Memorialul durerii”, realizat de Lucia Hossu Longin:

De altfel, ziarul „Cotidianul” a publicat transcrierea acestei emisiuni (Dialogul dintre torţionarul Alexandru Rafila şi Lucia Hossu Longin) încă din 20 octombrie 2020, înainte de alegerile parlamentare, fără ca Marcel Ciolacu și conducerea PSD să țină cont de aceste amănunte. Iată un scurt pasaj din transcrierea efectuată atunci de colega noastră Alexandra Moadă, în care tatăl actualului deputat Alexandru Rafila își mărturisea crezul:
„- Lucia Hossu Longin: Nu aţi fost şeful Securităţii de la Arad?
– Alexandru Rafila: Ba da, pînă în mai 1949, cînd am fost îndepărtat ca necorespunzător.
– LHL: Şi cum aţi ajuns şeful Securităţii, că totuşi este o promovare extraordinară să fii din simplu securist şeful Securităţii? Bănuiesc că aveaţi şi o capacitate anume.
– A. R.: Din simplu muncitor.
– LHL: Din simplu muncitor, cum aţi ajuns şeful Securităţii?
– A. R.: Păi, foarte bine. Pe vremea aceea era poliţia, nu era Securitate. Şi era Siguranţă. Cum am plecat de aicea? Am plecat cu o decizie de la Ministerul de Interne, în calitate de comisar şef la Siguranţă.
– LHL: Sub ordinele Ministerului de Interne?
– A. R.: Nu, sub ordinele chestorului de poliţie. Unde am lucrat, vasăzică, împreună pînă în 1947. În 47 s-a despărţit siguranţa de poliţie. S-a făcut Securitatea separat şi atunci m-a trecut de aicea şeful Securităţii judeţului.
– LHL: În clipa cînd aţi trecut şef al Securităţii judeţului, ştiaţi ce responsabilităţi are un şef al Securităţii unui judeţ?
 A. R.: Nu, ce ştiam eu, de 25 de ani? Să aplicăm măsurile împotriva celor care se opuneau legilor statului.
– LHL: Dumneavoastră eraţi atunci comunist? Credeaţi în comunism?
– A. R.: Credeam”.

Nu-l face nimeni răspunzător pe dr. Alexandru Rafila pentru faptele criminale ale tatălui său, dar să nu uităm că pînă anul trecut, cînd au apărut dezvăluirile despre crimele la care a particpat direct tatăl său, n-a scos un cuvînt, aplicînd metoda „Cîțu”, deși trecuseră peste 20 de ani de la filmul „Memorialul durerii”, fără ca Rafila să spună că acel torționar era chiar tatăl lui.

Și ar mai fi ceva. Alexandru Rafila a fost în prima linie în toată campania Coronavirus care a dus la starea de urgență și repetatele stări de alertă, cele care au scos în stradă oamenii nemulțumiți de măsurile arbitrare ale guvernul PNL-USRPLUS-UDMR. Ce credibilitate mai are acum PSD, cînd acuză guvernul Cîțu pentru jocurile de culise generate de Coronavirus, după ce i-a luat în echipa parlamentară și pe Rafila și pe Streinu Cercel?

Dar, ce credeți că a spus Alexandru Rafila cînd, fiind în direct la emisiunea lui Radu Tudor, a auzit opinia lui Marius Pieleanu, potrivit căreia ar fi bun de Președinte al României? Credeți că i-a spus „merci, dar sînt în PSD oameni mai potriviți decît mine pentru această funcție”? Ei, aș! I-a mulțumit „domnului profesor Marius Pieleanu”, cee ce înseamnă că i-ar surîde ideea!

Și, așa, ca bomboana pe colivă, să reamintim că Alexandru Rafila, înainte de a deveni unul dintre liderii PSD, participase la un protest anti-PSD și l-a votat pe Klaus Iohannis, declarînd „Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă. Dumneavoastră aţi fi votat cu Viorica Dăncilă dacă eraţi membru al PSD? Nu puteam. Nu am absolut nimic cu dânsa, dar această calitate de preşedinte al partidului, de prim-ministru, trebuie ocupată – mai ales dacă vorbim de un partid mare – de o persoană care are abilităţi nu numai manageriale”. La ce abilități s-o fi referit fiul torționarului Rafila?

Vă dați seama, stimați cititori, cum ar arăta o campanie electorală pentru Președinția României cu următorii protagoniști: fiul torționarului Alexandru Rafila, contra bețivanului Florin Cîțu, între ei strecurîndu-se și Dacian Cioloș, cel care era în poarta Doinei Cornea, ca soldat al trupelor de securitate?
Toți fiind nu numai agreați de Sistem, ci chiar sprijiniți vîrtos.

Sursa Cotidianul.ro


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: