Știrile 60m.RO

Asociația parteneră cu care a făcut AUR Caravana Medicală. Ciolacu fierbe

AUR trece de la vorbe la fapte. Alianța pentru Unirea Românilor își respectă promisiunea făcută în campania electorală – pentru că legea nu permite unui partid politic să construiască un spital din banii de subvenție, AUR a cumpărat trei tiruri, pe care asociația Medici pentru Satele Țării, fondată la inițiativa dr. Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR, le-a dotat cu echipament medical. Acestea vor funcționa ca un spital mobil, ce va străbate țara-n lung și-n lat, oferind servicii medicale gratuite.

George Simion a precizat că această caravana medicală a AUR are „deja medici interniști, medici de familie, medici oftalmologi” . Acesta a spus că așteaptă ca și cabinetul stomatologic să fie autorizat de autorități pentru a funcționa.

AUR a găsit astfel soluția pentru pentru a oferi populației defavorizate de la sate acces la servicii medicale – oftalmologie, stomatologie, imagistică, ecografie, un cabinet de medicină internă şi un minimal laborator de analize. Reprezentanții partidului a afirmat că această caravană este subvenţionată exclusiv din donaţiile membrilor şi simpatizanţilor AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button