Economie

Asistăm la un nou val de scumpire al carburanților

Benzina și motorina s-au scumpit din nou în această dimineață la Petrom. Este a cincea majorare de preț de vineri și până astăzi. 

Astfel, litrul de benzină costă astăzi la stațiile Petrom din Capitală costă între 6,68 și 6,75 lei, conform Monitorul Prețurilor, în creștere cu 18 bani față săptămâna trecută, înainte de a începe seria scumpirilor aproape zilnice.

Iar motorina standard costă între 8,11 și 8,14 lei litrul la stațiile Petrom din București, tot cu doi bani mai mult decât ieri.

Majorările de prețuri au revenit săptămâna, trecută, după câteva săptămâni de ieftiniri. Astfel, vineri 7 octombrie, Petrom a majorat prețurile cu patru bani la benzina standard și cu opt bani la motorina standard. 

Sâmbătă a fost încă o scumpire de doi bani, și luni, încă una tot de doi bani. La fel s-a întâmplat marți, când prețurile au fost majorate cu încă 8 bani pe litru.

Conform peco-online.ro, prețul mediu al benzinei era ieri în țară de 6,73 pe litru, în timp ce motorina standard costa 8,13 lei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button