Așa da! Deputata AUR Dumitrina Mitrea le dă clasă premierului Cîțu și miniștrilor USR – PNL

Distribuie acest articol!

Premierul Cîțu și ministrul Finanțelor s-au făcut de râs pentru că nu au știu cât costă o pâine și care este salariul minim (net), demonstrând încă o dată că această coaliție de guvernare nu lucrează în interesul românilor. Dar, mai există și excepții, oameni pregătiți, care s-au hotărât să intre în politică pentru că-și doreau o schimbare și dovedesc acest lucru prin activitatea lor de zi cu zi.

Este cazul deputatei AUR de Neamț, Dumitrina Mitrea, care le dă clasă tuturor acestor politruci – atât de la nivel local, cât și central. Fiind întrebată, în cadrul unei conferințe de presă, despre situația reală din ziua respectivă a bolnavilor internați cu Covid în spitalul din Piatra-Neamț, aceasta a arătat că este mereu informată, reușind să răspundă astfel complet și corect la întrebarea adresată. O premieră în România, dar nu și pentru AUR.

De altfel, Dumitrina Mitrea este un politician foarte implicat la nivel local: ea s-a implicat în tot procesul de deschidere a spitalul modular ATI din Piatra Neamț, consultându-se cu toate părțile implicate, începând cu managerul unității și până la directorul General al DelGaz Grid, reușind astfel să identifice soluții pentru ca secția ATI să poată fi deschisă în luna august a.c.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: