Politică

Arafat și Cîțu impun restricții în noaptea de Paște: Avem voie la biserică între 20:00 – 2:00

Raed Arafat și premierul Florin Cîțu au declarat că ortodocșii nu vor avea restricții, în noaptea de Înviere, însă lucrurile sunt contrazise chiar de către instituțiile prefectului din toată țara care se subordonează Guvernului.

Concret, miercuri, după ședința de Guvern, Cîțu a spus că ”vom putea sărbători și Paștele catolic, și Paștele ortodox la biserică”, după ce anterior explicase destul de clar că, pentru ortodocși, noaptea de Înviere nu se va încheia la ora 02:00, așa cum este în cazul catolicilor, iar lucrurile urmează să fie decise după jumătatea lunii aprilie.

Însă, Prefecturile îl contrazic pe premier și susține că ortodocșii vor avea și ei restricții în noaptea de Paști. Conform paginii de Facebook a prefecturilor din țară, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între 2 și 3 mai, circulația va fi permisă până la ora 02:00.

Se pare că acești politicieni își bat joc de poporul român la nesfârșit!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button