Arafat, prins din nou cu minciuna de un senator AUR. Trebuie DEMIS

Distribuie acest articol!

Raed Arafat, cunoscut pentru apucăturile sale dictatoriale, a refuzat să poarte un dialog cu doamna senator Rodica Boancă, de la partidul AUR, pe motiv că nu ar avea suficiente cunoștințe medicale.

Rodica Boancă l-a întrerupt pe Raed Arafat, într-o intervenție la Antena3, și i-a adresat o întrebare. Șeful DSU a răspuns imediat că nu vrea să discute cu senatoarea AUR ‘pe aceste teme’ pentru că știe foarte bine părerea dânsei. 

Arafat i-a spus apoi Rodicăi Boancă ‘ne separă cunoștințele medicale’ și l-a rugat pe moderatorul emisiunii, pe Mihai Gâdea, să adreseze întrebările, menționând că nu are de gând să participe la un dialog cu Rodica Boancă.

Ulterior, parlamentara AUR l-a rugat pe Mihai Gâdea să-i adreseze o întrebare lui Raed Arafat ‘din partea ei’. ‘Care este metoda prin care se declară varianta Delta, din moment ce Ministerul Sănătății a răspuns: Confirmarea identificării unei variante SARS-CoV-2 precum varianta Delta se face prin secvențiere, prin metode rezervate laboratoarelor specializate?’, a întrebat Rodica Boancă.

Gâdea a adresat întrebarea: ‘Au existat opinii că pe testele rapide varianta Delta nu ar fi detectabilă. Se vorbește că s-ar detecta doar pe tetele PCR. Care este informația oficială?’, iar Raed Arafat a răspuns că: ‘Secvențierea se face în laboratoarele care pot să facă secvențiere. Una e secvențierea, alta e testarea antigen sau PCR. Testarea antigen sau PCR spune că persoana e pozitivă, dar nu spune cu ce variantă. Se face prin sondaj secvențierea și ne arată care e varianta. Asta se face în laboratoare și nu are treabă cu testul de pozitivare.’

Rodica Boancă îi cere lui Raed Arafat să își dea demisia

„I-am adresat aseară în emisiunea “Sinteza Zilei” două întrebări extrem de actuale și pertinente domnului Raed Arafat, Secretar de Stat în cadrul MAI și șeful DSU, la care dumnealui nu a știut să răspundă, motiv pentru care a reacționat foarte agresiv. Domnul Arafat a spus că ne separă “cunoștințele medicale”. Nu, domnule Arafat, ne separă bunul-simț, responsabilitatea față de români, educația și respectul! Eu sunt Senator, adică am fost aleasă și sunt plătită de popor pentru a fi vocea lui!

Dumneavoastră, sunteți numit, fără concurs, în posturi cheie și primiți bani din sudoarea celor plătiți cu 1360 pentru a le fi de folos, nu pentru a fi arogant sau pentru a impune dictatura medicală în România! Din aceste motive și nu numai, vă cer demisia pentru modul haotic și deliberat anti-românesc prin care ați impus și impuneți românilor restricții inumane și ilegale! Cândva, am ieșit în stradă pentru a vă apăra! Ați trădat așteptările, de aceea vă cer să părăsiți funcțiile pe care nu le meritați!”, a declarat Rodica Boancă pentru 60m.ro.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: