SocialȘtirile 60m.RO

Arafat, ești bine? Fermier infectat disperat că nu are cine să aibă grijă de animale

Un fermier cu peste 1.200 de ovine și caprine, obligat să rămână izolat peste cele 14 zile recomandate, din cauza COVID-19, este revoltat că nu poate să-și trateze animalele, scrie agrointel.ro . Până acum i-au murit 17 capre și oi pentru că nu a putut ajunge la ele pentru efectuarea tratamentelor care erau programate în această perioadă.

”De Sfântul Nicolae, pe data de 6 decembrie mi-a fost rău, m-am izolat. Marți am fost la spital, mi s-a făcut testul rapid și am ieșit pozitiv. Eu și cei trei copiii ne-am izolat într-o casă, iar în cealaltă casă din curte s-au izolat soția și fetița mea de numai 2 luni. Am luat legătura cu medicul de familie, am luat toate instrucțiunile. Mi-au spus că după 14 zile pot să ies din izolare. După 14 zile, au zis cei de la DSP că nu țin cont că am stat după primul test, că nu a fost PCR. Eu ca fermier, ca mi-a fost rău, am fost la camera de gardă, ei mi-au spus să mă izolez acasă, după 4 zile am fost să îmi schimbe medicația și doctorița mi-a făcut încă un test. Cei de la DSP țin cont de acest test, al doilea, deși eu stat izolat de la primul” a menționat crescătorul de animale brașovean.

Situația este dramatică și măsurile depășesc de cele mai multe ori efectul scontat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button