PoliticăȘtirile 60m.RO

Apele Române: Chelnerița a plecat, animalul politic a rămas

Simona Iancu, fosta chelneriță ce fusese angajată la Apele Române, a demisionat în urma anchetei făcute de jurnaliștii de la Recorder. Odată cu ea a fost eliberat din funcție și inginerul Gabi Musteață, cel care a tras un semnal de alarmă cu privire la angajările politice din cadrul instituției.

În ciuda declarațiilor, niciun membru al Guvernului nu a încercat să facă dreptate. Mai mult decât atât, directorul de la Administrația Bazinală Prut-Bârlad, Petru Avram – vicepreședinte PNL Iași, este încă în funcție.

Avram face mai departe jocurile la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad şi a decis, în numele instituţiei, angajarea celor mai buni avocaţi din Iaşi specializaţi în litigii de muncă, pentru a-l împiedica pe Gabi Musteaţă să câştige în instanţă şi să revină la Apele Române. Avocaţii vor fi plătiţi din bani publici, deşi instituţia are angajaţi jurişti a cărora sarcină este să se ocupe de litigii de muncă, aşa cum s-a şi întâmplat în trecut. Motivul invocat pentru angajarea unor jurişti din exterior este că cei din instituţie sunt prea ocupaţi”, susțin jurnaliștii de la Recorder.

Back to top button