Antreprenorii timișoreni cer demiterea primarului Dominic Fritz

Distribuie acest articol!

Mai mulți oameni de afaceri din Timișoara cer demisia primarului Dominic Fritz, după ce Raed Arafat a decis fost să prelungească carantina în acest oraș, precum și în localitățile din apropiere. Dan Dinu, fostul finanțator al echipei de rugby Timișoara Saracens, i-a adresat o scrisoare lui Fritz în care își exprimă dezamăgirea pentru modul în care edilul reprezintă Timișoara.

Dinu susține că Dominic Fritz pare lipsit de viziune și nu este un lider, în contextul în care Raed Arafat a reușit să îi submineze autoritatea și să emită ordinul de prelungire a carantinei în Timișoara, fără ca edilul orașului să aibă vreo reacție.

La alegerile din toamna anului trecut, te-am votat cu două mâini și plin de speranță că în mica noastră urbe, se va schimba ceva. Te-am votat pentru că erai neamț și eu am crescut într-o familie de nemți, ca să învăț limba germană. La ei în casă am învățat ce înseamnă disciplina, seriozitatea dar mai ales bunul simț. Din păcate, în perioada de când te-ai instalat în fotoliuț PMT, nu s-a observat mare lucru, adică aș zice nimic. Credeam că vei veni cu o echipă, o echipă pe care nu o ai. Marii primari au reușit să-și pună amprenta asupra orașelor, prin arhitecți vizionari. Ca să dezvolți un oraș, ai nevoie de un arhitect bun și care să fluidizeze eliberarea autorizațiilor de construcție, nu să stai un an după o AC.

Dar ca tot am vorbit de echipă. Echipa trebuie să aibă un lider. Cu siguranță acel lider nu ești tu. Pentru că un lider nu se abține de la vot. Nu ai cum să fii un lider, abținându-te de la vot. Este rușinos. La Cluj, un oraș de aceeași dimensiune ca și Timișoara, Boc are 100 de paturi la ATI vs aproximativ 40 la Timișoara. Ai eșuat lamentabil. În plus, cred că ar fi demn să-ți prezinți cât mai repede demisia. Nu se poate ca un repetent la medicină, mă repet, REPETENT, Raed Arafat, să vină si să-ți submineze așa autoritatea și tu să nu ai nicio reacție. Chiar nu se poate. Ne demonstrezi iar că nu ai cum să fii un lider!”, a scris Dan Dinu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: